confort in spatiul de birou


energy-efficient-lighting 550x3xx

Control Centralizat


finger on button 550x348

 

COST INVESTITIE & TCO in avantajul tau

 

COSTURI REDUSE

Reducem costurile de intretinere si instalare! Mediul comercial, mereu in miscare, presupune reconfigurari dese. Descopera solutiile noastre de comanda si control wireless care te scapa de grija recablarii sistemelor de iluminat si climatizare pentru birou.

INSTALARE USOARA

Instalarea sistemelor de management al cladirilor, propuse de MHT Experience, nu necesita obligatoriu cablarea lor. Comunicatia wireless elimina timpul acordat instalarii si scade costurile cu aceasta. Oferim sistemele ideale pentru mediul comercial in continua miscare, in care timpul este cel mai de pret bun!

INTEGRARE CU SISTEME EXISTENTE

Ai deja instalat un sistem de management, control si monitorizare al cladirii. Ai un nou client si vrei sa-l extinzi. Nimic mai simplu, interfetele utilizate de noi comunica cu aproape toate sistemele BMS ale marilor producatori. Descopera scalabilitate si modularitatea sistemelor oferite de MHT Experience!

SERVICE APROAPE INEXISTENT

Fata de sisteme clasice de BMS, solutiile pe care vi le oferim sunt descentralizate, continuand sa functioneze chiar daca unul din echipamente este in revizie. Tehnologia de comunicatie “mesh” ofera redundanta in caile de comunicare dintre echipamentele din sistem, fara a fi nevoie de cablaj intre ele!

Descopera toate solutiile de automatizare KNX comerciale si rezidentiale!

De la iluminat la climatizare, media, audio video si securitate; SC MHT Experience SRL-D ofera cele mai bune preturi pentru automatizari rezidentiale, industriale si comerciale