interactivitate si comunicare fara limite


Vrei sa iti transformi banala sala de sedinta intr-o adevarata sala de conferinta!? Nimic mai simplu.
Noi iti oferim solutii complete indiferent de natura evenimentelor (training, conferinta, seminar, prezentare sau lansare de produs), astfel dorim sa definim impreuna cu tine noi standarde de calitate si eleganta.large-offices-4

Valorifica timpul in avantajul tau si eficientizeaza-ti afacerea folosind noile sisteme de videoconferinta. Discuta si incheie deal-uri cu partenerii tai, fata in fata, chiar daca acestia sunt la 2000 km distanta.
Pentru toate acestea va stam la dispozitie cu solutii Audio/Video/Media integrate si adecvate spatiului si bugetului alocat.

De ce audio?

Calitatea si claritatea sunetului este extrem de importanta si face mereu diferenta.
Pentru o comunicare cat mai eficienta a informatiilor pe care doresti sa le transmiti, solutiile de sonorizare pe care le oferim pentru salile de conferinte, intruniri, sedinte sunt ideale.
Amplificatoare, mixere, incinte acustice, microfoane  sunt doar cateva dintre echipamentele care va pot transforma discursul intr-o activitate antrenanta si interactiva pentru fiecare participant din sala.

De ce video?

Foarte simplu. Pune in valoare serviciul pe care il oferi si imbraca-l intr-o imagine perfecta. Imaginea vizuala este partea cea mai importanta a reusitei evenimentului organizat.
Integrare A/V – Sistemele de control centralizat asigură uşurinţa utilizării echipamentelor Audio-Video in timpul şedinţelor prin apasarea unui singur buton sau folosirea unei singure telecomenzi.

Descopera toate solutiile de automatizare KNX comerciale si rezidentiale!

De la iluminat la climatizare, media, audio video si securitate; SC MHT Experience SRL-D ofera cele mai bune preturi pentru automatizari rezidentiale, industriale si comerciale