Casa inteligentă de la Schneider Electric

Casa inteligentă de la Schneider Electric

Casa inteligenta iPHONEAplicația mobilă a celor de Schneider Electric pentru sistemele de casă inteligentă!

Schneider electric a lansat în urmă cu puțin timp aplicația pentru telefon ce permite controlul instalațiilor KNX prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. Împreuna cu Gatway-ul IP care face conexiunea intre sistemul KNX și mediul IP Wireless Schneider a simplificat modul în care până acum se realiza acest lucru. Eliminarea server-ului pe lângă faptul că ridică fiabilitatea instalației, reduce mult și consumul de energie necesară funcționarii un PC dedicat pentru această sarcină.

Pe lângă alte aplicații și funcții avansate pe care InSide Control le poate realiza, putem acum prin intermediul unui iPHONE să controlăm de la iluminat, draperii, rulouri exterioare și încălzire până la scenarii complexe ce implică funcționarea simultană a mai multor echipamente. De asemenea mesajele prioritare, cum ar fi alarma de inundație, consumul inutil de energie, alarma de efracție, sunt transmise direct pe telefonul mobil.

Cum Funcționează?

Instalare se face ușor și fără să necesite un timp de implementare mare. Începe cu echipamentul din tabloul electric, KNX InSideControl IP gateway, care este de fapt un gateway KNX-IP și realizează translația între comunicația KNX și IP.  Este necesar apoi instalarea pe telefonul mobil a aplicație pe care o puteți descarca gratis din Apple Store sau Google Play.

Configurările necesare ca aplicația să poată controla instalațiile din casă, se vor face de personal pregătit și autorizat, pentru un apartament de 3-4 camere perioada de implementare fiind estimată la 1-2 zile de programări și verificări ale funcționalităților.

Vedeți filmul de prezentare al aplicației InSideControl KNX și cum se realizează punere în funcțiune a sistemului mai jos.

Vă doriți o casă inteligentă, MHT Experience vă ajută la proiectare, instalare și asigurarea service-ului instalațiilor smart house. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

Posted by MHT Experience

leave a comment

17 + five =