consultanta arhitecti, dezvoltatori, persoane fizice

  • 3d man not know 800x388

  • Graph 800x388

 

Consultanta arhitecti

Intelegerea necesitatii solutiilor de automatizare si smart house propuse de MHT Experience, impreuna cu beneficiile pe care le aduc este cel mai important pas. Suntem intotdeauna deschisi si disponibili pentru prezentari ale materialelor, aparatajului, echipamentelor si a utilitatii pe care o instalatie de tip smart house o poate aduce in orice cladire. Intotdeauna coordonarea intre diferitele tipuri de specialitati a fost o provocare, de aceea ne oferim sa venim in sprijinul vostru cu experienta in proiectare si executie acumulata de-a lungul timpului. Proiectele speciale, media room sau cinematograf acasa sunt specialitatea noastra, si recunoastem ca numai formand o echipa puternica impreuna cu companiile de arhitectura acestea vor fi de real succes.

Solicita Consultanta

Consultanta dezvoltatori

Doriti sa incepeti un proiect nou, doriti sa oferiti un grad inalt de tehnologie pentru mediul rezidential, cladiri de birouri sau comerciale. Va stam la dispozitie cu cele mai bune preturi, cu parteneri puternici si cu traditie pe piata romaneasca si nu numai.  Intotdeauna batalia preturilor a pus presiune pe calitatea produsului finit, acum va garantam ca veti obtine pretul corect si un plus valoare oricarui obiectiv dezvoltat. Oferim consultanta inca de la bugetare, ofertare pana la predarea catre beneficiar pe tot segmentul de instalatii smart house, home cinema, audio video, media si instalatii de securitate.

Solicita Consultanta

Consultanta persoane fizice

Pentru MHT Experience, mediul rezidential este unul din cele mai importante, incercam sa aducem pe primul loc confortul utilizatorului cu un minim de investitie si care apoi sa ajute la reducerea cheltuielilor cu utilitatile. Standardul KNX de automatizare si solutiile pe care vi le propunem vin in sprijinul nostru.  Veti avea casa visata, va veti putea bucura de filme si muzica in home cinema in camera dedicata sau multifunctionala, media room, si toate acestea cu o reducere de 30% a consumului. Incearca solutiile MHT, si vei gasi cel mai bun pret impreuna cu gradul de exclusivitate de care ai nevoie.

Solicita Consultanta