Cine suntem

Companie tânară, MHT Experience răspunde cerinţelor pieţei printr-o abordare integrată, astfel fiecare soluție este configurată în aşa fel încât să răspunda nevoilor clienților și a industriei în care activează. Personalul tânăr format din ingineri, proiectanţi şi architecţi creează soluţiile tehnologice perfect armonizate cu cele mai exigente cerinţe ale clienţilor, folosind pe lânga cele mai noi inovaţii în domeniu şi know-how-ul personalului.

Ce ne recomanda

Integritatea, responsabilitatea, entuziasmul, ambiţia şi determinarea. Acestea sunt sunt adevaratele valori ale echipei noastre. Implicarea noastra activă conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi garanţia reuşitei oricărui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui. Fiecare proiect este studiat in amanunt, necesitatiel clientului sunt intotdeauna pe primul loc, concentrati pe beneficiile ce le aduc instalatiile si nu pe instalatii in sine!

 

 

SKILL’s

HOME THEATER DEDICAT / 90%
SMART HOUSE KNX / 80%
AUDIO VIDEO SALI DE CONFERINTA / 85%
MEDIA STREAMING / 80%
SERVICE & MENTENANTA / 40%

 

Mai multe despre noi

 

 

  • Intelegerea
    Intelegerea
  • Proiectare
    Proiectare
  • Practica
    Practica
“Speriaţi de necunoscut, oamenii sunt nevoiţi să cunoască. Şi nu e suficientă cunoaşterea. E nevoie şi de înţelegere. Pentru că doar cunoaşterea te face un spectator. Înţelegerea te face un actor. Şi oamenii asta au nevoie: să poată juca un rol în viaţa lor. Şi asta nu pot face decât dacă pot înţelege lucrurile astfel încât să le poată gestiona. Şi să aibă astfel senzaţia că viaţa lor e sub control, că au un cuvânt de spus în tot ce li se-ntâmplă.” Intelegand cerintele esentiale ale clientilor livram solutii impecabile de smart house si automatizari, ideile voastre puse in practica de noi!
Definim inca de la inceput, impreuna cu dumneavoastra, tema de proiectare, intelegem, cautam si gasim solutiile impreuna. Tinem intotdeauna cont de aspectele cele mai importante : necesitati functionale, estetice, de timp si de cost ale oricarui proiect. Respectam cerintele standardelor in domeniu, si gasim mereu compromisul intre functionalitate – aspect – cost. Ne bazam pe intelegerea problemelor si cerintelor dumneavoastra si stim ca design-ul functional al instalatiilor smart house si automatizari este o parte esentiala in procesul de implementare!
Dupa ce ai descoperit necesitatea si utilitatea sistemelor smart house si de automatizare, dupa ce proiectul a fost definitivat si aprobat, dupa ce costurile s-au incadrat in buget incepe cea mai frumoasa partea a dezvoltarii – instalarea, punerea in functiune, testarea si predarea catre beneficiar. Suntem profesionisti si instalarile noastra reflecta asta!

 

 

Echipa

 

 

Alexandru /

General Manager

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, cu proiecte impresionante si cunostinte exceptionale in domeniu, a infiintat MHT Experience pentru a livra cele mai noi tehnologii pentru acasa si birou!

Georgiana /

Economic & Comercial

Experienta de peste 5 ani in domeniu comercial/economic a dus la cunoasterea celor mai buni furnizori in domeniu. Negocierea si derularea contractelor face ca Georgiana sa fie persoana potrivita in alegerea partenerului de afaceri!

Catalin /

Developer

Pentru ca mereu avem nevoie de tehnologii noi, de informatii despre cele mai bune si inovative solutii. Catalin ne pune la dispozitie cunostintele vaste in domeniu electronicii, IT si comunicatiilor!