ECONOMISESTE PENTRU TINE Si FAMILIA TA

Foloseste tehnologia Smart House pentru un stil de viata inteligent si eficient din punct de vedere energetic.

 bec verde 500x475

 

Profita de noua inovatie si preia controlul casei tale atat din interiorul ei cat si de la distanta si astfel economisesti minim 30% din facturile de utilitati.
Apasa un singur buton si  casa inteligenta va sti ca ai parasit locatia iar ea automat va trece toate sistemele automatizate in regim de conservare, realizand astfel o importanta economie de energie.

Ai plecat la job dis de dimineata? Ai uitat ca stingi lumina, incalzirea centrala,etc si nu poti reveni in locatie? Nu iti face griji , prin intermediul aplicatiei instalata pe telefonul tau sau iPad poti sa le opresti, astfel elimini riscul consumului de energie inutil.

 

home green bar 1 500x375


 

Sistemul trecut pe functia automat va prelua sarcina de a controla luminile si restul instalatiilor automatizate in functie de rutina zilnica a ta si a membrilor familiei tale. Lasa senzorii de miscare si prezenta sa isi faca datoria. Ei vor interactiona cu tine si familia ta. La sesizarea prezentei unei persoane in incapere ei vor transmite comenzi in sistem de a aprinde sau stinge luminile in functie de informatiile primite de la aceasta.

Nu mai ezita! Da viata si valoare casei tale si transforma-ti locuinta intr-o adevarata Casa Inteligenta

Ia legatura cu unul din specialistii MHT Experience!