Exclusivitatea, stil si confort

Utilizand cele mai bune echipamente, solutiile home cinema proiectate si instalate de MHT Experience indeplinesc si depasesc cerintele standardelor unui cinema public, totul in confortul dat de casa ta. Acuratetea imaginilor, a sunetului dat de sistemele surround 9.2, climatizarea si conditiile de iluminat ideale depasesc exigentele celor mai inalte standarde ale unui cinema. Cinematograful dedicat va ofera o experienta de neuitat, in care te bucuri de programele sport, filme preferate si jocurile cu familia sau prietenii in locul care va deveni cel mai popular din casa: Cinema!

 

cinema 1 600x3

 

Cinematograful de acasa – MIC ISTORIC

Vizionarea filmelor acasa a devenit posibila inca din 1950 in SUA, odata cu lansarea videoproiectorului cu film de 8mm produs de Kodak. In anul 1980 cinematografia mondiala a cunoscut noi dimensiuni prin dezvoltarea sistemelor audio stereo si a compact discului. Primul home cinema a fost proiectat, instalat si prezentat de Steve J. LaFontaine in cadrul unei expozitii de mobilier din Metairie, Louisiana, anul 1974. Steve a construit o camera dedicata echipata cu cel dintai sistem audio quadraphonic, si televizorul Sony Trinitron modificat pentru a putea proiecta imagini.
La inceputul anilor ‘90, ehipamentele unui home cinema standard erau CD sau VHS conectat la un TV de mari dimensiuni, ca pana la sfarstitul anilor ‘90 inovatiile ca filmele DVD, sistemele de sunet Dolby Digital 5.1 si videoproiectorul 3D sa ofere experienta unica a cinematografului de acasa.


cinema 2 600x338

 

In prezent ne putem bucura de calitatea filmelor Blu-ray, videoproiector 3D, sunet DTS-HD 11.2, mobilier si iluminat dedicat, perfect imbinate cu tehnologia controlului de pe IPAD, unde o singura atingere inseamna alegerea filmului preferat, inchiderea draperiilor, dimarea luminii la nivelul optim vizionarii si setarea temperaturii ideale, toate in armonia casei tale.

HOME CINEMA DEDICAT

Sisteme special concepute de sunet si imagine vin in completarea arhitecturii, mobilierului si iluminatului unui home cinema dedicat. Receiverul A/V, sunetul directional cu acoperire 360°, imaginea unui videoproiector 3D full HD, fotoliile, interfata de pe IPAD impreuna cu serverul de automatizare al locuintei vin in completarea solutiei perfecte pe care MHT Experience, impreuna cu tine o putem implementa.Instalarea echipamentelor si punerea in functiune, dupa aprobarea solutie, constituie de asemenea o etapa in care specialistii nostrii acorda o importanta deosebita detaliilor si dorintelor clientului, astfel incat sa va bucurati de cele mai inalte tehnologii si usurinta in utilizare prin intermediul unui touch screen customizat.


cinema 3 600x338

Indiferent de denumirea pe care o alegeti : Home Theater, Media Room, Relax Room sau Entertainment Room, rezervarea unui spatiu dedicat va permite sa traiti clipe unice impreuna cu familia si prietenii, sa vizionati filmul preferat, meciul sau concertul artistului preferat sau chiar sa conectati un XBOX sau Playstation. La proiectarea si instalarea home cinema la cheie tinem cont de aspectele legate de dimensiunile si arhitectura camerei pentru imbunatatirea acusticii, tratamentele acustice, amplasarea ideala a videoproiectorului, fotoliilor, dimensiunile ecranului electric sau fix, iluminat arhitectural home cinema si climatizare.

Pentru mai multe informatii citeste articolul “Amenajare Home Theater”


cinema 1
cinema 3cinema 4cinema 5
cinema 6cinema 6