Iluminat & climatizare

Confort prin tehnologie

Creeaza conditiile de iluminat ideale in casa sau biroul tau. Cu ajutorul MHT Experience nu va mai trebui niciodata sa verifici daca ai uitat lumina aprinsa in subsol, la mansarda sau in bucatarie. Acum poti face toate acestea cu sisteme smart house, al aplicatiilor de pe tableta sau Ipad din confortul dormitorului tau. Cu o singura apasare de buton scenariile complexe intra in actiune, iar modulele inteligente KNX smart house actioneaza asupra circuitelor de iluminat, facand din casa ta locul unde tehnologia intalneste confortul.

Traditional Tabletop design by Philadelphia Home Media Current Concepts Home Automation

arhitectura sistem

Fata de sistemele conventionale, sistemele de control iluminat bazate pe instalatii inteligente de management si control, smart house KNX, difera atat prin cablajul instalatiei electrice cat si prin controlul individual dintr-un tablou centralizat al fiecarui circuit de aprindere. Permite astfel comanda aceluiasi circuit sau a mai multor circuite de la o singura comanda, sau apasare de buton, totul fiind programabil software.

Arhitectura KNX

  arhitectura knx 2

iluminat cu banda led

Tehnologia moderna bazata pe LED permite crearea de efecte de lumina exceptionale, ce pot fi utilizate atat acasa cat si in magazine, baruri sau sali speciale. O noua provocare pentru sistemele de smart house bazate pe comunicatie KNX, cu care acum se pot modifica usor nuantele culorilor in functie de dorintele tale.
Poti controla atat culoarea, starea pornit/oprit, cat si nivelul de intensitate luminoasa, prin intermediul modulelor inteligente KNX si a interfetei customizate de pe touch panel. Solutiile oferite de MHT Experience integreaza si detectori speciali, care masoara intensitatea luminii naturale pentru a spori sau a diminua intensitatea luminii artificiale, oferind astfel in fiecare moment confortul absolut.

Control Climatizare

Controlul temperaturii ideale intr-o locuinta poate fi uneori destul de costisitoare, camera unde doarme copilul, camera de zi, dormitor, debara, depozitul din subsol, toate cu cerinte diferite de temperatura. Uita de toate aceste griji cu sisteme smart house de control al climatizarii oferite de MHT Experience. Acum poti controla individual temperatura in fiecare camera, poti creea scenarii complexe in care pardoseala calda sa te intampine intr-o dimineata racoroasa, draperiile sa se deschida automat cand suna ceasul si as gasesti temperatura ideala in bucatarie.
In plus, un control riguros al consumului, pe baza numarului de persoane care se afla in casa, al temperaturii exterioare sau bazat pe semnale de la geamurile uitate deschise, poate reduce cu pana la 30% consumul si implicit factura de utilitati.

Modern Lighting design by Miami Lighting Fixtures EOS HOME AUTOMATION

Descopera toate solutiile de automatizare KNX pentru smart house

De la iluminat la climatizare, media, audio video si securitate; SC MHT Experience SRL-D ofera cele mai bune preturi pentru automatizari rezidentiale, industriale si comerciale