Home entertainment

Crezi ca doar un simplu televizor de 37″ si un sistem audio iti poate transforma living-ul!? Vino la noi si afla cum cu ajutorul tehnologiei iti poti transforma IPHONE-ul intr-o telecomanda universala cu ajutorul careia sa poti controla totul : muzica, televizorul, iluminatul si draperiile. O atingere subtila a tehnologiei pentru cel mai inalt grad de confort.

Iluminat arhitectural

Scafa iluminata cu banda LED, dimabila sau RGB, cu care iti poti alege culoare luminii din camera, iluminat cu fibra optica in tavan pentru un efect deosebit, si un perete cu barissol care confera un aspect exceptional al camerei. Controleaza toate acestea prin intermediul telefonului sau al tabletei pentru un efect extraordinar!

Contemporary Media Room design by New York Home Media Electronics Design Group, Inc.

MEDIA SERVER

Server-ele media recomandate de MHT Experience permit stocarea si redarea filmelor, a sunetului si a imaginilor la cea mai buna calitate, simultan in toata casa!

Server-ul de streaming sta la baza intregului sistem Multi-Room permitand conectarea de oriunde din casa la informatiile stocate, vizionarea de filme pe oricare din televizoarele din casa sau pe videoproiector si a sunetului in diferite camere.

Sistemul de multi streaming HD asigura accesul instant la server, de la orice sursa de redare: TV, multiroom audio, IPAD a librariei de filme, muzica si fotografiile stocate. Oferim solutii de interfata grafica cu utilizatorul customizata, special “croita” dupa nevoile tale,  atat de pe touch panel-ul dedicat cat si remote, pe IPAD, Iphone, Android Phone, etc.

Contemporary Media Room design by Philadelphia Home Media Media Rooms Inc

VIDEO & SOUND

Sunetul reprezinta 50% din experienta vizionarii unui film sau a unui joc pe XBOX. Sistemele de sunet bine dimensionate, instalate si calibrate pot intradevar sa aduca schimbarea in experienta homecinema.
Specialistii nostri va pot indruma in alegerea tehnologiilor de varf si a sistemelor digitale care reproduc cel mai bun sunet posibil, perfect dimensionate pe spatiul dedicat, pus in valoare de tratamentele acustice si simularile de amplasare a difuzoarelor.
Amplasare difuzoarelor este esentiala in captarea si distribuirea sunetului catre locul central de vizionare al filmelor. De la sisteme 5.1 pana la sisteme 3D 11.2 recomandarile noastre vin in urma design-ul intregului home theater.
Sistemele multi-room pot reda muzica preferata in oricare incapere, fiecare cu aceeasi sursa de sunet sau cu surse diferite. Ascultati o melodie diferita in fiecare camera sau grupatile intr-o sincronizare perfecta, cu posibilitatea de control al volumului pentru fiecare sursa de semnal. Oferim solutia de control al librariei de muzica de pe IPhone, Ipad, etc, cu acces la serviciile online de streaming audio si radio.

Mediterranean Media Room design by Austin Design-build Sterling Custom Homes

Iti doresti mai mult decat un media room, vrei un cinematograf numai pentru tine?

MHT Experience te ajuta in alegerea sistemelor de sunet de videoproiectie, a server-ului pentru cinema si automatizarilor necesare. Descopera solutiile noastre pentru amenajare unui cinematograf dedicat!