proiectare instalatii smart house KNX A/V

  • plan 800x388

  • workstation 800x388

  • Cine suntem Lady Tech 800x388

 

Proiectare instalatii SMART HOUSE

Proiectarea instalatiilor smart house consta in intelegerea si automatizarea tuturor instalatiilor unei cladiri: climatizare, iluminat, securitate si media. Pornind de la functionalitatile pe care le ofera acestea, proiectarea consta in integrarea lor intr-un sistem complex de comunicatii ce permite functionarea automatizata a tuturor functiilor. Se proiecteaza astfel modul de actionare al iluminatului, scenariile de functionare, nivelul intensitatii luminoase, temperatura dorita, distributia sunetului, etc.

Proiectare instalatii automatizare KNX

Instalatiile de automatizare KNX aduc un plus de confort, libertate si economie de energie. Daca sistemul de automatizare KNX este proiectat corect, poate aduce o economie de energie de pana la 30% la facturile de utilitati. Totul automatizat inseamna ca nu trebuie sa aveti grija sa opriti centrala la finalul programului de lucru, sau sa inchideti luminile cand plecati de acasa. Totul se reduce la apasarea unui singur buton iar sistemul face toate acestea singur.

Proiectare sisteme a/V sali de conferinta

Sistemele audio video pentru sali de conferinta nu trebuie sa insemne doar un proiector si un ecran de proiectie. Proiectul este cel care defineste nivelul de iluminat necesar, distanta de vizualizare a continutului si nivelul si dispersia optima de sunet. Proiectele noastre sunt orientate catre nevoile exacte ale clientilor si depasesc cu mult posibilitatile unui sistem “on the self”. Gradul mare de automatizare permite oprirea sau dimarea luminilor la un nivel ideal de vizualizare a imaginilor proiectate, setarea temperaturii si inchiderea sau deschiderea draperiilor.

Proiectare home theater

Aveti de gand sa va construiti propriul vostru home cinema? Doriti sa stiti in ce consta constructia si proiectarea home cinema sau home theater dedicat, capabil sa furnizeze o experienta unica?

La fel de important ca alegerea echipamentelor care raspund solutiei home cinema proiectate, reprezinta amplasarea lor. In proiectarea  home theater luam in considerare pe langa preferintele personale ale clientilor, cerintele de spatiu, gradul de automatizare si incadrarea in bugetul alocat.

Un loc ideal de amplasare a home theater-ului este de obicei subsolul locuintei sau o camera dedicata. Controlul nivelului de lumina este facila, multumita interferentelor minime cu iluminatul natural. Izolarea fonica si tratamentul acustic al peretilor, tavanului si pardoselii in aceste cazuri este necesara pentru eliminarea sunetelor perturbatoare din exterior si distributia optima in interior.

Proiectantii nostri iau in considerare dimensiunile ideale ale camerei home theater, tipul peretilor, marimea si pozitia optima a ecranului de proiectie, controlul iluminatului, controlul librariei de filme si muzica, design-ul interior, tratamentele acustice, mobilierul si integrarea sau utilizarea independenta a compenentelor electronice ale sistemului.

Un alt factor important este pastrarea unui spatiu climatizat pentru amplasarea echipamentelor, de obicei la instalarea home cinema in subsol acest spatiu este destul de generos fara a influenta o alta  zona: ex. living.

Specialistii nostrii au solutia potrivita tie! Contacteaza-ne pentru a afla mai multe!