Supravegheaza-ti propria afacere!

solutii integrate de securitate

cisco exterior camera 500x500

 

Sistemele de supraveghere video, control acces, detectie efractie, semnalizare si stingere incendiu au devenit, cu timpul, o componenta cheie in asigurarea sigurantei si a securitatii pentru foarte multe organizatii.

MHT Experience iti oferta, solutii de securitate la cheie nu doar stand alone ci si integrate. Protejaza atat perimetrul companiei tale cat si in interior cu sisteme performate de supraveghere video IP, cu acces chiar de la distanta prin intermediul telefonului tau mobil sau IPAD.

Monitorizeaza-ti permanent activitatea angajatilor, depozitele de materiale, parcarea si alte locatii pe care le considei importante. Profita de linistea si multiplele avantaje pe care ti le poate oferi un sistem CCTV.Pentru a spori siguranta companiei tale, integreaza sistemul de supraveghere video cu sistemul de detectie si semnalizare efractie.

Descopera toate solutiile de automatizare KNX comerciale si rezidentiale!

De la securitate la iluminat, climatizare, media si audio video; SC MHT Experience SRL-D ofera cele mai bune preturi pentru automatizari rezidentiale, industriale si comerciale