Sisteme de sunet Multi Room

Sisteme de sunet Multi Room

Multi Room audioSisteme de sunet Multi room audio

sunet – oriunde in casa!

Instalare unui sistem de sunet multi-room este recomandată a se efectua în faza de construcție a casei sau a clădirii. Cu toate acestea mulți din producători oferă soluții wireless ce se potrivesc de minune in clădiri finalizate. Daca ești încă în fază de construcție, instalarea unui sistem de sunet multi room va reduce costurile lucrării ulterioare si vă oferă mult mai multe optiuni de configurare!

Un sistem digital de sunet multi-room este format din 2 pana la 32 de zone de distribuție a sunetului, cele mai utilizate sisteme sunt formate din 4 până la 6 zone, de obicei suficiente pentru o locuință de dimensiuni medii. Fiecare zona va avea difuzoarele sale, instalate in tavan, pe perete sau pe podea.

Sistemele multi room sunt formate dintr-un controller central a surselor de muzica, amplificatoare si difuzoare. Sursele de muzica pot fi selectate dintr-o multitudine de variante: PC, iPOD, CD Player, Radio Tunner, TV Tunner, etc, iar prin intermediul conexiunii Ethernet sau WI-FI semnalele digitale sunt transmise către diverse amplificatoare din casa. Controlul lor se face cu ajutorul aplicațiilor de pe tableta, telefon mobil sau touch panel dedicate.

Multi room audio media interface

Avantajele excepționale pe care le oferă instalare unui sistem multi room audio sunt ușurința cu care poți sa accesezi orice melodie fără să fii nevoit să răsfoiești prin toate CD-urile, sau sa cauți postul preferat . Acum poți alege orice sursa de sunet dorești și s-o distribui oriunde dorești, poți să grupezi mai multe zone pe aceeași sursă și poți să reglezi volumul individual în fiecare cameră și toate acestea de pe iPAD, iPHONE sau aproape orice telefon mobil.

sonos-ipad

Poți să asculți Pavarotti în birou, Mike Oldfield în dormitor și orice post de radio pe terasă, sau poți alege să asculți aceeași melodie în toată casa.

Un sistem profesional multi room audio iți oferă posibilitatea să alegi la muzica, rapid și ușor!

 

Posted by MHT Experience

leave a comment

seven + 9 =