SMART HOUSE

Solutii inteligente de control si automatizare pentru casa ta

      Conceptul de smart house reprezinta controlul automatizat al casei tale, aducand un grad ridicat de confort, securitate si in acelasi timp economisind energie. Oferim servicii de instalare profesionista de la cel mai simplu  sistem de dimare al luminii, pana la sisteme cu scenarii complexe, in care toate echipamentele casei tale sunt interconectate pentru a lucra impreuna: climatizare, sisteme de securitate, iluminat, media, audio-video si utilitati. Toate pot fi controlate din interfata centralizata sau chiar de pe telefonul mobil de oriunde te-ai afla. Prin utilizarea sistemelor wireless smart home, totul poate fi instalat fara a fi necesar cablajul intre acestea.


smart 1 400x

DE CE SMART HOUSE?

 

S-a dovedit in timp, odata cu evolutia tehnologiei, ca sistemele simple nu mai pot raspunde cu succes cerintelor de confort si siguranta in utilizare a instalatiilor de iluminat, prize, climatizare si securitate. Sistemele smart house integreaza toate aceste subsisteme si determina functionarea lor unitara. Odata cu integrare cerintelor simple ale unei locuinte: setare temperatura, comanda iluminat, inchidere/deschidere draperii, au aparut interfetele media si largirea spectrului de  aplicatii ajungand pana la distributia sunetului in casa, a semnalului TV, vizualizarea live pe telefonul mobil al camerelor de supraveghere si armare/dezarmare a sistemului de efractie.

USURINTA IN UTILIZARE, CONFORT SI ECONOMIE DE ENERGIE!

Conceptul de smart house…Imaginativa casa in care usile se incuie automat la 22:00. Draperii care se deschid sau inchid la rasaritul soarelui.

Temperatura ideala in toata casa si care nu uita sa treaca in modul economic cand pleci de acasa.

Sistem home theater care controleaza luminile, sunetul si imaginile cu o singura atingere.

Prin instalarea sistemelor smart house utilizatorii se pot bucura de o mutitudine de beneficii prin usurinta in utilizare, confortul creat si economiile aduse in timp.
Rolul unui sistem smart house si de automatizare al casei a fost dintotdeauna sporirea confortului si securitatii  cat si utilizarea usoara a unor sisteme complexe.

CONTROLul ILUMINATului

Acum poti controla nivelul optim al luminii pentru fiecare incapere, poti spori sau scade intesitatea luminii in functie de activitatea pe care o ai, poti creea scenarii de oprire a tuturor luminilor din casa la plecare, sau seara inainte de culcare, si toate acestea cu o singura atingere de buton.
Fata de sistemele conventionale, nu trebuie sa mai t sa verifici daca ai stins lumina de pe terasa sau din bucatarie, nu trebuie sa mai inchizi singur draperiile sau rulourile intr-o zi insorita de vara: sistemul de control al iluminatului face toate acestea pentru tine.

Functii de baza:

CONTROLul CLIMATIZARII

Vrei ca incalzirea in pardoseala din baie sa porneasca singura intr-o dimineata racoroasa, vrei ca atunci cand pleci de acasa temperatura sa scada la 19°C si sa creasca la 23°C cand revii, vrei sa poti controla temperatura individual din fiecare camera, sistemele smart house iti ofera nivelul de confort de care ai nevoie.
In plus, folosind sistemele automate de control al climatizarii poti face o economie de pana la 30% la factura de energie, prin simpla utilizarea eficienta a resurselor bazata pe gradul de ocupare si prezenta in casa.

Functii de baza:

CONTROL SERVER AUDIO/VIDEO, MULTI ROOM AUDIO

Alege muzica preferata in fiecare incapere, poti sa selectezi o melodie sau un post de radio diferit la piscina si un altul in living. Toate aceste cu sistemele multi room audio furnizate de MHT Experience.

CONTROL securitate – efractie, supraveghere video si videointerfon

Vrei sa stii ca locuinta ta este in siguranta, sa poti sa urmaresti camerele video de oriunde te-ai afla pe telefonul mobil sau tableta, vrei sa raspunzi la interfon chiar de pe tableta de acasa. Sistemele integrate smart house oferite de MHT Experience pot face toate acestea pentru tine.

Functii de baza:

Descopera toate solutiile de automatizare KNX pentru smart house

De la iluminat la climatizare, media, audio video si securitate; SC MHT Experience SRL-D ofera cele mai bune preturi pentru automatizari rezidentiale, industriale si comerciale

Daca vrei sa stii noutatile din lumea smart house, viziteaza blog-ul nostru, sau mergi la pagina principala pentru a descoperii si alte solutii de automatizare si casa inteligenta.

[logo-slider]